Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Українська біржа" припинила роботу через анулювання ліцензії

Реклама

АТ "Українська біржа" з 8 липня припинила роботу через анулювання ліцензій. Про це повідомляє пресслужба біржі.

Нагадаємо, 5 червня Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ухвалила постанову про застосування заходів впливу контрольного характеру до «Української біржі» у вигляді анулювання ліцензій. Його причиною стало порушення Закону "Про ринки капіталу та організовані товарні ринки", а саме наявність підсанкційної особи серед бенефіціарів біржі.

Рішення набрало чинності через 30 днів після його ухвалення.

«Українська біржа» подала до Київського окружного суду позов про визнання протиправною і скасування зазначеного рішення НКЦПФР, а також заяву про забезпечення позову шляхом зупинення дії постанови до набрання судовим рішенням у справі законної сили.

«Станом на ранок 8 липня нам не відомий результат розгляду судом заяви про забезпечення позову, тому сьогодні, 8 липня, торги не проводяться», - зазначається у повідомленні біржі.

Водночас НКЦПФР повідомила, що суд відмовив біржі у забезпеченні позову.

Нова LIGA360 змінює все! Посилюй пильність в роботі з контрагентами та партнерами. Здійснюй санкційний скринінг. Перевіряй контрагентів за 46 списками зі 144 юрисдикцій. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини