Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укргазвидобування" запустило нову високодебітну свердловину на сході України

Реклама

АТ "Укргазвидобування" запустило на сході України нову свердловину із дебітом 145 тис. куб. м газу на добу. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Як зазначається, це оціночно-експлуатаційна свердловина глибиною 3200, яку пробурили та облаштували за 5 місяців. Її пробурили роторним способом із застосуванням модернізованого бурового верстату НБО-М.

«Високого дебіту досягли завдяки оптимальному вибору місця закладання свердловини, а також проведенню двох стадій гідророзриву пластів», - зазначив т.в.о. очільника Укргазвидобування Сергій Лагно.

Місце розташування свердловини обрали, використовуючи дані сучасної сейсморозвідки та 3D моделі родовища.

«Свердловину пробурили в північно-східній частині родовища, де буріння не велось близько десяти років, його відновили тільки минулого року», - розповів Сергій Лагно.

Він додав, що з початку року на цьому родовищі компанія запустила 6 нових експлуатаційних свердловин та до кінця року планує запустити ще 13.

Фото зі сторінки АТ "Укргазвидобування" у ФБ.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини