Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ дозволив продати Лайфселл компанії "DVL Telecom"

Реклама

Антимонопольний комітет завершив розгляд справ про концентрації щодо надання дозволу компанії «DVL Telecom» (Група NJJ) на набуття контролю над ТОВ «Лайфселл», ТОВ «Глобал Білгі» та ТОВ «Укртауер», інформує АМКУ.

Об'єкти набуття контролю пов'язані відносинами контролю між собою та утворюють Групу Лайфселл.

Рішенням Комітету від 07.03.2024 надано дозвіл компанії «DVL Telecom» на набуття контролю над компанією «Datagroup Holding Limited». При цьому, концентрації у вигляді набуття компанією «DVL Telecom» контролю над компанією «Datagroup Holding Limited» та Групою Лайфселл становлять єдину трансакцію. Метою здійснення зазначених концентрацій є можливість надання споживачам комплексних послуг у сфері телекомунікацій, а саме: послуг мобільного зв'язку та Інтернету, фіксованого доступу до мережі Інтернет та пакети, які об'єднують ці дві послуги і включають телебачення.

З урахуванням набуття компанією «DVL Telecom» контролю над Групою Датагруп-Воля та Групою Лайфселл, сукупні частки Групи Датагруп-Воля та Групи Лайфселл на ринках кол-центрів не перевищують [15-20] відсотків; фіксованого телефонного зв'язку для юридичних осіб в межах міст Дніпра, Запоріжжя, Києва, Одеси, Харкова не перевищують [5-10] відсотків.

Разом з цим, Комітетом було надано дозвіл на узгоджені дії, які полягають у виконанні положень про утримання від конкуренції, що передбачені договором купівлі-продажу часток у компаніях Групи Лайфселл, укладеного між компаніями «Lifecell Ventures B.V.», «Global Bilgi Pazarlama Danismanlik ve Cagri Servisi Hizmetleri A.S.», «Kule Hizmet ve Isletmecilik A.S.», «NJJ Capital», строком на два роки.

Узгоджені дії пов'язані із здійсненням заявлених концентрацій та є виключно допоміжним засобом, що має забезпечити здійснення концентрацій. Заявлені узгоджені дії не призводять до недопущення, усунення чи обмеження конкуренції на товарних ринках України.

4 нових режими для розслідування контрагентів - в новій LIGA360. Санкційні зв?язки, родинний бізнес, міжнародний бізнес, зв?язки між двома компаніями. Оцініть зручність миттєвого аналізу бізнес-ризиків, замовивши презентацію LIGA360. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини