Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українці отримуватимуть 10% кешбеку за вітчизняні товари - рішення Уряду

Реклама

Кабмін на засіданні 20 серпня ухвалив постанову про експериментальний проєкт щодо надання державної допомоги покупцям товарів та послуг українського виробництва, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Сума кешбеку одному покупцю не може бути меншою, ніж 2 грн та не може перевищувати 3000 грн.

За інформацією від Мінцифри, українці оформлюватимуть Національний кешбек через Дію.

Також у застосунку в кілька кліків можна буде перевірити суму нарахованого й виплаченого кешбеку, а потім витратити його на певні послуги.

За ці гроші можна буде оплатити комуналку, задонатити на армію, придбати військові облігації. Також їх можна витратити на транспорт, мобільний зв'язок, спорт, кіно й оплатити медичні послуги.

Українські виробники та продавці зможуть подати через портал Дія заявку на участь у програмі та зареєструвати перелік товарів.

Повноцінно послуга запрацює у вересні. З погляду реалізації це досить складна комплексна послуга, за якою стоїть купа взаємодій між реєстрами.

Монітор дані про власну компанію з новою LIGA360. Дивись на досьє компанії очима партнерів, конкурентів та перевіряючих органів. Аналізуй згадки в медіа, інтернет-ЗМІ, соціальних мережах, участь в судових справах. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини