Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Уряд вніс зміни до порядку видачі підтверджень для ввезення зразків насіння

Реклама

Кабінет Міністрів постановою від 6 вересня 2024 року № 1035 вніс зміни до Порядку видачі або відмови у видачі, переоформлення, анулювання підтвердження на ввезення в Україну та вивезення з України зразків насіння і садивного матеріалу сортів рослин та контролю за їх використанням. Про це інформує Мінагрополітики.

Як зазначається, основною метою прийнятих змін є реалізація Закону «Про адміністративну процедуру».

Постанова врегульовує відносини стосовно адміністративного впровадження між суб'єктами господарювання та органами влади. Зокрема, суб'єктам господарювання надається можливість приймати участь в адміністративному провадженні, яке Держпродспоживслужба розпочинає за їхньою заявою.

Зміни стосується тих суб'єктів господарювання, які мають намір ввезти в Україну для селекційних, дослідних робіт і експонування зразки насіння та садивного матеріалу, не внесених до Державного реєстру сортів рослин, придатних для поширення в Україні.

Головні новини вашої галузі - щодня на робочому столі LIGA360. Бачити картину дня ще ніколи не було так просто! Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини