Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЄС продовжив персональні санкції проти росії ще на пів року

Реклама

Європейський Союз продовжив ще на 6 місяців, до 15 березня 2025 року, дію індивідуальних обмежувальних заходів щодо осіб, відповідальних за підрив або загрозу територіальній цілісності, суверенітету та незалежності України. Про це повідомляється на сайті Ради ЄС.

Діючі обмежувальні заходи передбачають обмеження на поїздки для фізичних осіб, заморожування фінансових активів та заборону на надання фінансових або інших економічних ресурсів зазначеним особам та установам.

Санкції ЄС продовжуватимуть застосовуватись проти більш ніж 2200 фізичних та юридичних осіб.

У рамках перегляду санкцій Рада ЄС також вирішила не поновлювати у цьому списку двох осіб та вилучити з нього п'ятьох померлих.

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну ЄС значно розширив санкції проти рф. Їх мета - суттєво послабити економіку росії, позбавити її критично важливих технологій і ринків, а також обмежити здатність вести війну.

Найповніше досьє контрагентів - в новій LIGA360. Понад 55 санкційних списків, 300 реєстрів та відкритих джерел, 120 тис. медіаджерел, 116 млн судових рішень. Контролюйте всі види ризиків та загрози! Залиште заявку на персональну презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини