Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнесу презентували хендбук з доступними програмами фінансування

Реклама

Міністерство економіки України спільно з Київською школою економіки презентувало хендбук із залучення фінансування для бізнесу.

Це довідник, який містить детальний опис доступних програм для бізнесу від українських банків в співпраці з міжнародними фінансовими організаціями. Програми реалізуються у межах першої фази Ukraine Investment Framework, другої компоненти програми Ukraine Facility Європейського Союзу. Хендбук буде корисним для малих та середніх підприємств, великих корпорацій і міжнародних інвесторів.

«Як отримати доступ до фінансування, куди звертатися і як подавати проєкти? Це найпоширеніші питання від бізнесу. Щоб дати на них відповідь, ми підготували з Київською школою економіки довідник для бізнесу. Один із ключових блоків посібника - доступ до Ukraine Investment Framework. Це фінансовий інструмент, який допомагає коштом гарантій ЄС та грантів здешевлювати кредити для бізнесу. Загальний обсяг програми - 9,3 млрд євро. Ми сподіваємося, що ці гарантії ЄС допоможуть нам залучити сумарно до 40 млрд євро державних і приватних інвестицій», - зазначила Міністерка економіки України Юлія Свириденко.

За її словами, уже зараз міжнародні фінансові організації надають пряме фінансування великим корпораціям та муніципалітетам і непряме - через локальних партнерів та українські банки.

Загалом для хендбуку проаналізовано можливості від 34 фінансових організацій та проведено аналіз понад 100 фінансових продуктів. За оцінками КШЕ, загальний обсяг доступних програм для бізнесу становить близько €2 млрд.

Завантажити повний текст хендбуку можна за посиланням

Монітор дані про власну компанію з новою LIGA360. Дивись на досьє компанії очима партнерів, конкурентів та перевіряючих органів. Аналізуй згадки в медіа, інтернет-ЗМІ, соціальних мережах, участь в судових справах. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію. 

Встигни скористатися Special program для рішення LIGA360. Гарантуй найкращу ціну для своєї компанії. Детальніше за посиланням. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини