Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ анулював ліцензії семи небанківським фінустановам

Реклама

НБУ анулював семи небанківським фінансовим установам ліцензії на вид діяльності з надання фінансових послуг та виключив їх з Державного реєстру фінансових установ. Ще чотирьом небанківським фінансовим установам змінено обсяг ліцензії на діяльність фінансової компанії та одному страховику надано дозвіл на вихід з ринку. Про це повідомили на сайті регулятора.

На підставі власних заяв анульовано ліцензії на діяльність фінансової компанії з правом здійснювати діяльність з надання таких фінансових послуг:

Також Національний банк анулював ліцензію на здійснення діяльності кредитної спілки та виключив з Державного реєстру фінансових установ на підставі заяви, керуючись особливим порядком під час дії воєнного стану, КРЕДИТНУ СПІЛКУ “ДЖЕРЕЛО” . Вона мала спрощену ліцензію на здійснення діяльності кредитної спілки з правом надання коштів та банківських металів у кредит.

Крім того, Національний банк України надав дозвіл ПРАТ “СК “ПРЕСТИЖ” на вихід з ринку шляхом виконання страхового портфеля та погодив план виходу товариства з ринку. 

Після завершення процедури виходу з ринку шляхом виконання страхового портфеля ПРАТ “СК “ПРЕСТИЖ” зобов'язане звернутися до Національного банку з заявою про анулювання ліцензії на здійнення страхової діяльності.

Монітор дані про власну компанію з новою LIGA360. Дивись на досьє компанії очима партнерів, конкурентів та перевіряючих органів. Аналізуй згадки в медіа, інтернет-ЗМІ, соціальних мережах, участь в судових справах. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію. 

Читайте також: Заходи впливу НБУ: як фінустановам не натрапити на штрафи

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини