Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна запроваджує санкції проти фізичних і юридичних осіб з Росії, Ірану та Китаю

Реклама

Президент України Володимир Зеленський своїми указами № 638 та № 639 ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони щодо застосування санкцій проти шістьох фізичних осіб і понад 40 юридичних осіб із РФ, Ірану та Китаю, зокрема тих, які беруть участь у закупівлі частин для програми Ірану, яка виготовляє та надає дрони для нападів на Україну.

Санкції запроваджуються на 10 років та передбачають блокування активів, припинення торговельних операцій, обмеження, часткове чи повне припинення транзиту ресурсів, польотів та перевезень територією України, запобігання виведенню капіталів за межі України, зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань, анулювання або зупинення ліцензій та інших дозволів тощо.

До списків потрапили Повітряно-космічні сили Корпусу вартових ісламської революції, Pishgam Electronic Safeh Company (Іран), Hongkong Himark Electron Model Limited та TKEM Trade Limited (Китай), а також низка російських компаній - "МашСтрой", "Грифон", "Науково-дослідний інститут технологій органічної, неорганічної хімії і біотехнологій", "Концерн "Звезда", "Промінструмент", "Казанський державний казенний пороховий завод", "Завод суднової світлотехніки "Маяк" та інші.

Оцініть ризики щодо контрагентів на 360 - з реєстраційною, судовою, медійною інформацією та відкритими джерелами. Здійсніть миттєвий аналіз 29 факторів ризику:  

анулювання реєстрації;  

ймовірний зв'язок з рф/рб, Іраном, Північною Кореєю;  

ведення діяльності на окупованих територіях;  

приналежність до "чорного" або "сірого" списку FATF;  

банкрутство та борги. 

Дізнайтесь більше переваг нової LIGA360, замовивши презентацію. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини