Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діють нові вимоги до безпечності та якості молочних продуктів

Реклама

Як ми повідомляли раніше, Мінагрополітики наказом від 11 липня 2024 року № 2033 затвердило зміни до Вимог до безпечності та якості молока і молочних продукті.

Наказ набирав чинності з дня його офіційного опублікування - 9 вересня 2024.

Документом запроваджено вимоги до сирого молока, що не піддавалося термічній обробці та буде вводитись в обіг як харчовий продукт кінцевому споживачу безпосередньо з господарства з виробництва молока (ГВМ), з фермерського магазину, з ємності для молока (цистерна, резервуар тощо), молочних автоматів для нефасованого сирого молока.

Держпродспоживслужба надала зручні інфографіки щодо ключових змін:

Перевірка відповідності рівням критеріїв сирого молока, що не піддавалося термічній обробці та буде вводитись в обіг як харчовий продукт, в попередньо упакованому вигляді

Перевірка відповідності рівням критеріїв сирого молока, що не піддавалося термічній обробці та буде вводитись в обіг як харчовий продукт, безпосередньо з ГВМ, молочний автомат, ємність для молока

Відкрийте законодавство на 360! Спробуйте нову LIGA360 з інноваційними зв'язками документів. До кожного НПА - знайдуться пов'язані закони, судові рішення, практичні ситуації та аналітичні документи. Замовте презентацію для своєї компанії. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини