Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Британія оштрафувала компанію за надання послуг підсанкційним особам

Реклама

OFSI оголосило грошовий штраф за порушення фінансових санкцій Великої Британії, накладених на росію, повідомили на сайті британського уряду.

Грошовий штраф у розмірі 15 000 фунтів стерлінгів отримала компанія Integral Concierge Services (ICSL) за порушення режиму фінансових санкцій, а саме послуги з управління майном, наданої підсанкційній особі, яка підлягає замороженню активів.

У період з 2022 по 2023 рік ICSL здійснила або отримала 26 платежів у зв'язку з послугами, які вони надавали визначеній особі, незважаючи на те, що знала або мала обґрунтовані підстави підозрювати, що вони порушують фінансові санкції у Великій Британії.

Компанія штраф сплатила і не оскаржувала.

Це покарання демонструє чітке зобов'язання OFSI переслідувати порушення фінансових санкцій, де б вони не відбувалися. Від найбільших установ до найменших, кожен зобов'язаний дотримуватися режиму фінансових санкцій.

Нова LIGA360 змінює все! Посилюй пильність в роботі з контрагентами та партнерами. Здійснюй санкційний скринінг. Перевіряй контрагентів за 46 списками зі 144 юрисдикцій. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію. 

Читайте також:

Санкційна діяльність Великої Британії проти росії

Створення нового офісу по імплементації торгових санкцій Британії

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини