Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міноборони залучає аудиторів із "великої четвірки" для аналізу систем управління ризиками та комплаєнсу

Реклама

Компанія Великої четвірки (Deloitte, EY, KPMG, PwC) допоможе Міністерству оборони вдосконалити систему управління ризиками та комплаєнсу, повідомили в Міноборони.

У відомстві розпочато відповідний проєкт за підтримки програми Спеціального радника з питань оборони Великої Британії, що фінансується Урядом Об'єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

«Хочемо продемонструвати суспільству і партнерам ефективність наших трьох ліній захисту в управлінні ризиками. Компанія Великої четвірки вже проаналізувала службу внутрішнього аудиту відомства, що виконує функцію третьої лінії захисту. Зараз розпочинаємо другий етап, під час якого концентруємося на підвищенні ефективності перших двох ліній захисту», - зазначив заступник міністра оборони України Станіслав Гайдер.

Компанія Великої четвірки проаналізує:

  • систему управління ризиками та комплаєнсу, 

  • чи відповідає управління ризиками вимогам міжнародних стандартів. 

Надані рекомендації дозволять позбутися виявлених «слабких місць», зокрема шляхом впровадження кращих світових практик, що дозволить зменшити ризики порушень і покращити контроль за дотриманням норм.

Вся інформація для державних органів - тепер в єдиному продукті LIGA360. Переглядай зв'язки документів з іншими НПА, судовою, аналітичною, довідковою інформацією. Дізнайся більше переваг, замовивши персональну презентацію

Читайте також:

Управління ризиками: добірка експертної аналітики

Комплаєнс: добірка актуальної аналітики

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини