Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд оновив порядок бронювання через Дію

Реклама

Кабмін постановою від 1 жовтня 2024 року № 1125 вніс зміни до Порядку бронювання військовозобов'язаних під час воєнного стану засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг.

Тепер до списку, який подається засобами Порталу Дія, мають включатися військовозобов'язані, які взяті на персональний військовий облік у відповідному державному органі, підприємстві, установі.

Також  уточнюються вимоги до інформації, яка має міститися у списках на бронювання. Перелік доповнено наступними даними:

  • реквізити військово-облікового документа (у паперовій або електронній формі);

  • військово-облікова спеціальність;

  • дата уточнення військово-облікових даних.

У разі позитивного результату перевірки, проведеної відповідно до пункту 18 цього Порядку, засобами Реєстру військовозобов'язаних переведення військовозобов'язаного на спеціальний військовий облік на строк дії відстрочки здійснюється автоматично у разі, коли військовозобов'язаний:

  • перебуває на військовому обліку та має військово-обліковий документ (у паперовій або електронній формі);

  • не перебуває у розшуку.

Запрошуємо на вебінар: "Бронювання в ДІЇ. Підводні камені Реєстру ПФУ. Бронювання за списками на папері. Критерії отримання критичного статусу"

Про бронювання і військовий облік у практичній площині - дізнавайтесь у новій LIGA360. Свіжа аналітика, практика правозастосування, судова практика та роз'яснення держорганів на одній платформі. Замовте презентацію менеджера прямо сьогодні. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини