Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінагрополітики запускає новий сервіс "єТваринництво"

Реклама

Міністерство аграрної політики запускає новий сервіс - «єТваринництво». Про це повідомив Міністр аграрної політики Віталій Коваль у Telegram.

Йдеться про електронний портал для реєстрації суб'єктів племінної справи та селекційних досягнень у тваринництві.

Відтепер, щоб присвоїти відповідний статус суб'єктам племінної справи у тваринництві потрібно лише подати електронну заяву на сайті Мінагрополітики (у розділі єТваринництво), внести відомості до реєстру і отримати відповідний витяг.

Схожа процедура впроваджується і в проведенні апробації, реєстрації селекційних досягнень у тваринництві (виведення нової породи, типу, лінії та інше) та імпортованих порід всіх видів сільськогосподарських тварин.

«єТваринництво - це про спрощення процедур, прозорість рішень та вільний допуск до загального переліку порід всіх видів сільськогосподарських тварин, що зареєстровані на території України», - підкреслив Коваль.

Головні новини вашої галузі - щодня на робочому столі LIGA360. Бачити картину дня ще ніколи не було так просто! Побачте всі переваги роботи в комплексній інформаційно-аналітичній платформі LIGA360, замовивши персональну презентацію.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини