Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 22 по 31 жовтня відбудеться перша виплата "Національного кешбеку" - Мінекономіки

Реклама

З 22 по 31 жовтня українці отримають першу виплату «Національного кешбеку», повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Так, 646 378 українцям держава перерахує сумарно 37,2 млн грн, накопичені за покупки в вересні.

Кошти будуть нараховані тим громадянам, які здійснили покупки українських товарів і сума кешбеку становила понад 2 грн за вересень. Умовою виплати кешбеку є активація картки для виплат в Дії. Ті, хто зробив це, отримає накопичений за вересень кешбек в жовтні.

У міністерстві звернули увагу, що тим, хто не активував в Дії свою картку для виплат, а таких споживачів понад 300 тис. станом на кінець вересня, потрібно це зробити. Тоді кошти будуть виплачені в листопаді.

Виплата кешбеку відбувається щомісячно, зі 20 числа наступного місяця за попередній. Тобто в кінці жовтня споживачі отримають кешбек, накопичений за вересень, в кінці листопада - за жовтень.

Отриманий кешбек не буде оподатковуватись.

Витратити свій кешбек можна на послуги - комунальні, медичні, транспорт та інші. Також за них можна придбати військові облігації або задонатити на ЗСУ.

Нагадаэмо, кешбек у розмірі 10% від вартості нараховується за купівлю товарів українських виробників, що включені у програму. Максимальна сума виплат - 3 тис. грн на місяць.

Детальніше про те, як отримати «Національний кешбек» читайте за посиланням.

Нова LIGA360 змінює підходи в роботі з інформацією. Відтепер всі джерела даних в єдиному комплексному продукті: законодавство, судові рішення, аналітика, реєстри, санкційні списки та медіа. Замов індивідуальну презентацію прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини