Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Готується створення Аудиторської палати України

13 липня 2018, 08:51
162
0
Реклама

В кінці минулого року був прийнятий Закон «Про аудит фінансової звітності і аудиторську діяльність». Це базовий документ для галузі, який визначає правові основи аудиту фінансової звітності, ведення аудиторської діяльності в Україні і регулює відносини, що виникають при її здійсненні.
Не пізніше шести місяців з дня набрання чинності Законом (т.е. до 07.08.2018) з метою створення Аудиторської палати України повинен бути проведений установчий з'їзд аудиторів. Для його підготовки утворено Організаційний комітет. Він уже розробив проекти необхідних документів: інформаційне повідомлення про проведення установчого з'їзду, порядок скликання установчого з'їзду, регламент проведення установчого з'їзду та його порядок денний, статут Аудиторської палати, положення про Раду Аудиторської палати, положення про Секретаріат Аудиторської палати, порядок скликання та проведення З'їзду аудиторів України.
Ознайомитися з документами можна на сайтах Міністерства фінансів України, органів державної влади та професійних організацій аудиторів і бухгалтерів, які делегували представників до складу оргкомітету. Зауваження та пропозиції до проектів можна надсилати на електронну поштову скриньку: оrgkomitet_audit@ukr.net.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини