Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Правила публічної пропозиції цінних паперів планують доповнити

11 червня 2018, 13:02
215
0
Реклама

5 червня Нацкомісія з цінних паперів оприлюднила проект Положення про проведення публічної пропозиції цінних паперів. Зміни зачіпають такі процедури: публічна пропозиція ЦП в процесі їх емісії, викуп власних акцій, порядок відмови в затвердженні проспекту, терміни оприлюднення інформації, умови і порядок придбання ЦП.

Серед іншого, для затвердження проспекту емітенту треба буде подати фінзвітність за попередні два роки, проміжну фінзвітність за останній звітний період, а також аудиторські висновки щодо них. Окремо зазначено, що проспект іноземного емітента складається українською мовою, але за бажанням емітента - додатково на англійській або одній з мов Євросоюзу.

У додатках до документу приведені форми заяв і форма узгодження емітентом проспекту, оформленого оферентом.

Документ розроблений на виконання Законів «Про акціонерні товариства» і № 2210 - VIII, який вносить зміни до Закону «Про цінні папери і фондовий ринок». Зацікавлені особи можуть внести свої пропозиції і зауваження за проектом до 19 червня включно.

Також нагадаємо, що можливість перевірки будь-якого контрагента на благонадійність і його наступного контролю дає сервіс Contr Agent від «ЛИГА: ЗАКОН».

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини