Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Надрокористувачів запрошують брати участь в аукціоні

8 червня 2018, 15:00
227
0
Реклама

9 серпня пройде перший в 2018 році аукціон з продажу дозволів на користування надрами. Науково-технічна рада Держслужби геології і надр рекомендує відомству виставити на продаж спецдозволи по рудних і нерудних корисних копалинах.

Йдеться про вісім майданчиків, затвердження запасів яких проводилося ще за радянських часів. «На офіційному сайті Служби усі охочі зможуть ознайомитися з наявним ресурсом ще по 169 заявленим площам. Перелік родовищ охоплює 20 областей. Запаси надр досягають сотні тисяч тонн на ділянках загальною площею майже 35 тис. гектарів», - такі подробиці розповів керівник Служби Олег Кирилюк.

Надрокористувачі можуть подати заявки на участь в аукціоні до 18 червня. Також необхідно заплатити гарантійний внесок (20% початкової вартості дозволу) і придбати пакет аукціонної документації (3,12% початкової ціни дозволу, але не менше 4500 грн. і не більше 72550 грн.). Переможцеві аукціону впродовж 30 днів необхідно буде провести остаточний розрахунок, перерахувавши кошти до держбюджету.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини