Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Генпрокурор і співвласник «Нової Пошти» обговорили ситуацію, що склалася

19 березня 2018, 18:20
234
0
Реклама

Під час зустрічі генпрокурора України Юрія Луценка з співзасновником групи компаній «Нова Пошта» В'ячеславом Клімовим сторони обговорили ситуацію з проведенням обшуків і висловили зацікавленість в законній організації роботи компанії. «Генпрокурор і представник компанії домовилися про співпрацю для вдосконалення роботи компанії, мінімізації ризиків переправлення заборонених товарів і запобігання можливих незаконних фінансових послуг з метою ухилення від оподаткування. Для цього будуть проведені робочі зустрічі юристів і фінансистів «Нової Пошти» з представниками Генпрокуратури, а також організовані контрольні закупівлі товарів і послуг», - повідомив в речник Генпрокуратури Андрій Лисенко у своїй сторінці в Facebook.
Під час зустрічі, за словами речника ГПУ, представник компанії підтвердив, що санкціоновані обшуки, які проводилися представниками Генпрокуратури, були коректними, не супроводжувалися спецпідрозділами, вилученням оргтехніки і не мали намірів рейдерського захоплення.
«Ю.Луценко ознайомив В.Клімова з численними фактами порушень, які були виявлені в роботі відділень компанії. Зокрема, це стосувалося пересилання в великих обсягах безакцизних алкогольних товарів і наркотичних речовин. Також слідству надійшла оперативна інформація МВС щодо ймовірного ухилення від податків під час переказів грошових коштів», - написав речник Генпрокуратури.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини