Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Планується оновлення норм дорожнього будівництва

13 лютого 2018, 16:35
267
0
Реклама

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман ініціює удосконалення норм дорожнього будівництва. Оскільки Уряд виділяє значні ресурси для будівництва нових доріг, виникає питання про оцінку ефективності використання коштів. Вона вимірюється не лише протяжністю нових шляхів, але і їх якістю.

Минулого року була запропонована програма «500-500-1000» - план будівництва 500 кільцевих розв'язок, 500 острівців безпеки, 1000 наземних пішохідних переходів. А оскільки усі дозвільні і нормативні процедури в галузі застаріли, то їх проходження потребує великої кількості часу. Прем'єр-міністр запропонував до кінця лютого-початку березня обновити діючі регламенти та внести відповідні зміни в існуючі проекти, скоригувати усю проектну документацію.

Крім того, міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв, що у березні буде прийнято рішення про використання міжнародного досвіду при будівництві цементно-бетонних доріг. На сьогодні розглядаються два стандарти - американський і європейський. У міністерстві ведеться робота по визначенню найбільш прийнятної технології.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини