Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Мінрегіоні пообіцяли нові правила оренди житла

6 лютого 2018, 12:08
203
0
Реклама

За інформацією урядового порталу, Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко повідомив про підготовку змін в житловому законодавстві, спрямованих на врегулювання оренди житла і виведення ринку таких послуг з тіні.
Віце-прем'єр уточнив, що зміни в сфері житлового найму покликані чітко визначити, що таке наймане житло, яким чином люди повинні туди вселятися, отримувати реєстрацію, а також як мешканці повинні виселятися в разі невиконання умов договору.
Роботодавцям важливо врахувати, що в межах нововведень у сфері оренди житла в Мінрегіоні також планують поліпшити умови оренди службового житла. Така ініціатива може сприяти зростанню трудової мобільності населення, що позитивно позначиться на ринку праці. Витрати на оренду житла можуть дозволити відносити до витрат підприємства.
Вважається, що при реалізації таких ініціатив не вимагатиметься придбання службових квартир і їх утримання. У той же час, інвестори зможуть вкладати кошти в будівництво житла не на продаж, а для оренди, що на думку Геннадія Зубка, дасть можливість отримувати з нерухомості легальний дохід.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини