Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Мінприроди обіцяють, що дозволи на поводження з відходами можна буде отримати в електронному режимі

29 січня 2018, 16:00
204
0
Реклама

Мінприроди повідомило, що з 1 лютого в пілотному режимі запрацює електронний сервіс здійснення операцій у сфері поводження з відходами в частині видачі дозволів на поводження з ними. Проект буде запущено відповідно до Програми діяльності Кабміну, затвердженої Постановою Верховної Ради від 14.04.2016 № 1099-VIII, і Національною стратегією управління відходами в Україні до 2030 року. Розробку сервісу здійснено спільними зусиллями Мінприроди, Державного агентства електронного урядування, GIZ (Німецьке товариство міжнародної співпраці) та ГО «Електронна Україна».

Впровадження електронного сервісу спрямоване на спрощення процедури отримання бізнесом адміністративних послуг, зокрема, за рахунок прискорення процесу видачі дозволів. Крім того, нововведення має дати можливість удосконалити систему галузевого ліцензування, а також забезпечити реалізацію заходів, передбачених Національною стратегією.

Водночас поки залишається незрозумілою процедура видачі дозволів, на що вже звернули увагу багато зацікавлених осіб. При цьому станом на 29 січня немає і роз'яснення на офіційному сайті Міністерства із цього приводу. Тому варто чекати додаткових коментарів чиновників щодо сервісу вже найближчими днями.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини