Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реєстр електронних декларацій буде вдосконалено

13 листопада 2017, 09:01
208
0
Реклама

Національному агентству із запобігання корупції належить удосконалити реєстр електронних декларацій, а також здійснити низку інших заходів, передбачених планом заходів, затверджених Кабміном.

Відповідне урядове розпорядження від 08.11.2017 № 787-р передбачає впровадження системи логічного та арифметичного контролю декларацій і модернізацію програмно-апаратного комплексу інформаційно-телекомунікаційної системи реєстру. Крім того, заплановано проведення аудиту роботи реєстру та впровадження автоматизованого обміну даними з іншими державними реєстрами й інформаційними базами даних. План також передбачає узгодження техзавдання на доопрацювання за рахунок коштів міжнародної технічної допомоги, а також розширення функціональних можливостей системи.

Крім того, 10 листопада НАЗК повідомило про перевірку 456 електронних декларацій за 2015 - 2016 роки. Серед суб'єктів декларування, що перевіряються, - народні депутати, судді, співробітники Національної поліції, ДФС, центральних органів виконавчої влади, державних адміністрацій, інших органів влади. Відомство повідомило і попередні результати перевірки - підозра про недостовірність даних є щодо семи декларацій.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини