Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Малому та середньому бізнесу в Києві обіцяють кредитно-фінансову допомогу

1 листопада 2017, 14:01
209
0
Реклама

У відповідному положенні сформульовано умови та порядок часткової компенсації за рахунок бюджетних коштів процентних ставок за кредитами, що надаються банками-партнерами.


Позичальниками можуть бути господарюючі суб'єкти - резиденти України, зареєстровані в Києві та чиї виробничі потужності розміщені на території столиці. При цьому такі особи мають відповідати критеріям малого або середнього підприємництва згідно із законодавством. Кредитування здійснюватимуть банки-партнери, що уклали угоди про партнерство з Німецько-українським фондом і Департаментом промисловості та розвитку підприємництва Київміськадміністрації.


Сума кредиту в національній валюті, наданого одному позичальнику, не може перевищувати 80 % вартості об'єкта кредитування, а частка власної участі позичальника у фінансуванні об'єкта кредитування - не менше 20 %. При цьому максимальна сума кредиту не може перевищувати суми в національній валюті, еквівалентній 250 тис. євро.


Положення також містить конкретні вимоги до позичальників, критерії кредитування (цільове призначення, обмеження, банківські умови), механізм підтримки й особливості контролю, моніторингу й оцінки результативності.


Положення про фінансово-кредитну підтримку суб'єктів малого та середнього підприємництва у місті Києві затверджено рішенням Київської міської ради від 21.09.2017 № 46/3053.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини