Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Національна вугільна компанія стане базовим підприємством галузі

24 жовтня 2017, 15:15
174
0
Реклама

Одним з пунктів плану реалізації Концепції реформування та розвитку вугільної промисловості України на період до 2020 року є створення до листопада поточного року Національної вугільної компанії. Відповідальним за її створення Кабмін призначив Міненерговугілля.
Компанію буде створено шляхом реорганізації та об'єднання державних вугільних підприємств, а всі дозвільні документи на неї в уряді розраховують переоформити вже до кінця 2017 року. До цього ж часу повинна бути проведена оптимізація структури відокремлених підрозділів компанії, під час якої буде створено проектно-науковий центр, сервісно-технічний центр з обслуговування та ремонту обладнання тощо.
Крім того, чиновники планують позбутися непрофільних активів підприємств, а також забезпечити фінансову підтримку, ініціюючи виділення додатково 800 млн грн бюджетних коштів на модернізацію та технічне переоснащення шахт і 100 млн грн на індивідуальний та колективний захист.
Таким чином, вуглепром зазнає значних організаційних змін уже найближчим часом, і це важливо враховувати представникам бізнесу, які перебувають у господарських відносинах з вуглевидобувниками. У зв'язку з цим варто врахувати можливості сервісу CONTR AGENT, запущеного на технічній базі «ЛІГА:ЗАКОН». Він дає змогу поставити на постійний контроль необхідних контрагентів і відстежувати важливу інформацію про них в автоматичному режимі: система моніторингу надішле на електронну пошту інформацію про всі зміни в їх статусі. Сервіс дасть максимально повні відомості про конкретне підприємство на основі відкритих джерел інформації, що дає змогу оцінити і звести до мінімуму бізнес-ризики співпраці з ним.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини