Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Врегульована процедура дистанційної реєстрації абонентів телекомунікаційних послуг

19 жовтня 2017, 17:37
210
0
Реклама

НКРЗІ 17 жовтня схвалила Порядок реєстрації абонентів, які отримують телекомунікаційні послуги без укладення договору в письмовій формі. Нововведення будуть застосовуватися через 9 місяців після набрання чинності Порядком, який ще повинен отримати схвалення у заінтересованих державних органів, а також пройти реєстрацію в Мін'юсті.
Документ розроблений з метою спрощення і осучаснення процедури шляхом створення умов для дистанційної реєстрації абонентів. У числі положень Порядку:
- можливість подачі заяви про реєстрацію за вибором абонента як в електронній, так і в паперовій формі;
- визначення процедури ідентифікації абонента з використанням електронного цифрового підпису та в разі встановлення оператором, провайдером телекомунікацій, інших альтернативних засобів ідентифікації особи, в тому числі з використанням системи електронної дистанційної ідентифікації BankID;
- встановлення вичерпного переліку документів, які абонент повинен подати оператору, провайдеру телекомунікацій для реєстрації;
- визначення процедури підтвердження користування ідентифікаційною телекомунікаційною карткою, а також підтвердження отримання телекомунікаційних послуг без використання такої картки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини