Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Будівельну ліцензію можна буде отримати через інформаційну систему

4 жовтня 2017, 11:30
185
0
Реклама

Для отримання ліцензії на будівництво об'єктів із середніми та значними наслідками можна буде подавати документи через інформаційну систему, інтегровану до Єдиного державного порталу адміністративних послуг.

Для цього заявникові необхідно заповнити електронні форми або завантажити файли, підписані електронним цифровим підписом. Після завантаження документів створюється реєстраційна картка, яка перевіряється уповноваженою особою Держархбудінспекції. Картці надається індивідуальний номер, за допомогою якого ліцензіат може відстежити статус поданої заявки.

Окрім цього, заявник буде поінформований про всі стадії проходження документів: система автоматично надсилає ліцензіату відповідного листа під час приймання документів, надходження їх на розгляд до ліцензійної комісії Держархбудінспекції, а також при прийнятті рішення про ліцензування.

Захист інформації буде забезпечено комплексним програмним забезпеченням, спрямованим на попередження просочування, перехоплення, втрати, знищення, модифікації та блокування інформації.

Порядок функціонування інформаційної системи під час здійснення ліцензування господарської діяльності з будівництва об'єктів, які належать за класом наслідків (відповідальності) до об'єктів із середніми та значними наслідками, затверджено наказом Мінрегіонрозвитку від 9 серпня 2017 року № 194.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини