Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прем'єр-міністр назвав пріоритетними на осінь три реформи та два законопроекти

30 серпня 2017, 14:49
190
0
Реклама

30 серпня під час засідання уряду Прем'єр-міністр Володимир Гройсман назвав ключові законопроекти, що потребують прийняття парламентом.

Пенсійна реформа (чотири законопроекти - № 6614, № 6615, № 6616, № 6617).

Освітня реформа (законопроект № 3491-д). Вона забезпечить впровадження нових принципів навчання й управління школами, надасть школам велику автономію в розпорядженні фінансовими ресурсами та формуванні начального процесу.

Медична реформа (законопроекти № 6327, № 6604). Вона забезпечить створення в країні сучасної моделі фінансування охорони здоров'я, в якій гроші ходять за пацієнтом. Це дасть змогу пацієнтові обирати лікаря та лікарню - незалежно від місця реєстрації. Окремий пункт змін - запровадження державного гарантованого та безкоштовного для пацієнта пакета якісних медичних послуг і ліків.

Електронні довірчі послуги (законопроект № 4685). Законопроект передбачає запровадження електронних інструментів, що полегшують ведення бізнесу та забезпечують додаткові можливості для громадян і підприємств на основі використання технологій.

Міжнародні стандарти фінзвітності (законопроект № 4646-д). Йдеться про обов'язкове застосування міжнародних стандартів обліку для великих підприємств та одночасне зменшення звітності для малого бізнесу, про доступ громадян до фінансових звітів підприємств.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини