Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Українські правила прийому іноземних інвестицій можуть стати ближче до міжнародних

21 серпня 2017, 10:48
193
0
Реклама

Уряд вирішив подати на ратифікацію Верховною Радою Угоду з Організацією економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) про приєднання до Декларації про міжнародні інвестиції і багатонаціональні підприємства, що відповідають Рекомендаціям і процедурним рішенням ради ОЕСР.

У разі ратифікації Україна не лише приєднається до цієї Декларації ОЕСР, а й також стане членом в Інвестиційному комітеті ОЕСР.

Уряд вважає, що це стане ще одним доказом дотримання Україною міжнародних стандартів здійснення інвестиційної діяльності, сприятиме залученню прямих іноземних інвестицій, розвитку конкуренції та інновацій, реалізації принципів і стандартів соціальної відповідальності бізнесу відповідно до керівних принципів ОЕСР щодо ведення відповідального бізнесу.

Якщо ж говорити конкретніше, то приєднання до Декларації допоможе усунути обмеження за секторами, в яких іноземне інвестування у нас наразі заборонено, і забезпечити національний режим для багатонаціональних підприємств у відповідність до міжнародної практики регулювання відносин таких підприємств із країнами, що приймають інвестиції.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини