Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МВФ назвав умови для виділення Україні чергового траншу

21 липня 2017, 13:11
183
0
Реклама

Рада директорів Міжнародного валютного фонду розпочне четвертий перегляд програми розширеного фінансування EFF з Україною після прийняття пенсійної реформи, прискорення приватизації та прийняття низки антикорупційних заходів. Про це повідомив на брифінгу вчора, 20 липня, заступник голови департаменту комунікацій МВФ Вільям Мюррей.

«Рішення Ради директорів щодо четвертого перегляду буде можливим при виконанні умов, необхідних для цього перегляду. Фокус такого перегляду - пенсійна реформа, заходи щодо прискорення приватизації та забезпечення конкретних результатів в антикорупційній діяльності. Рівною мірою важливо, щоб програма залишалася на порядку денному; заходи у фіскальному та енергетичному секторах залишаються серед важливих програмних зобов'язань», - сказав він.

Мюррей додав, що і земельна реформа є важливою умовою EFF. Але з огляду на те, що реформа потребує доопрацювання та досягнення консенсусу за основними пунктами, цей структурний маяк було відкладено на більш пізню дату в цьому році. Протягом найближчих місяців уряд має провести всю необхідну для земельної реформи підготовчу роботу, підкреслив він.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини