Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Організацію повітряного руху осучаснено

20 липня 2017, 14:09
334
0
Реклама

Радянське регулювання польотів авіації в нашій країні відходить у минуле - сьогодні набрали чинності Загальні правила польотів у повітряному просторі України. Правила є обов'язковими для всіх, хто здійснює діяльність у галузі авіації та використовує повітряний простір України. У всіх зазначених осіб було майже півроку для відповідної підготовки з моменту затвердження нових повітряних «правил дорожнього руху».

Правила визначають порядок виконання польотів цивільних і державних повітряних суден, режим обслуговування повітряного руху, особливості управління повітряним рухом. Це повинно гарантувати безпеку польотів при використанні повітряного простору України та повітряного простору над відкритим морем, де відповідальність за обслуговування повітряного руху покладено на Україну.
Окремі розділи Правил містять приписи щодо екіпажів, повітряних суден, аеродромів, злітно-посадкових смуг, порядку здійснення польотів, ешелонування тощо. Крім того, додатки до Правил містять низку технічних параметрів - основні й альтернативні одиниці виміру, крейсерські ешелони, мінімальні значення видимості та ін.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини