Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Врегульовано доступ до розробки нафтових і газових родовищ

29 червня 2017, 14:00
194
0
Реклама

30 червня набудуть чинності Правила розробки нафтових і газових родовищ, покликані встановити основні вимоги до організації та здійснення розробки родовищ вуглеводнів. Крім того, документ регламентує відносини суб'єктів господарювання та центральних органів виконавчої влади, що виникають під час користування нафтогазоносними надрами, з метою їх комплексного та раціонального використання.

Правила поширюються на діяльність усіх суб'єктів нафтогазової сфери будь-якої організаційно-правової форми та форми власності, які здійснюють пошуки, розвідку, проектування систем розробки й облаштування, розробку родовищ вуглеводнів, влаштування та експлуатацію свердловин, інших промислових споруд тощо.

Правила містять вимоги до дослідно-промислової розробки родовищ, видобування вуглеводнів під час промислової розробки родовищ (покладів) нафти і газу, техніки та технології влаштування свердловин, облаштування родовищ з урахуванням вимог забезпечення повної безпеки населення, охорони природного середовища, а також майна.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини