Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ аналізує ринок лотерей

19 червня 2017, 15:58
172
0
Реклама

Прес-служба АМКУ повідомила, що Мінфіном було розроблено проект Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей. Антимонопольним комітетом не було погоджено цей проект постанови Кабміну.

За результатами здійсненого аналізу було встановлено, що критерії до ліцензіатів (здобувачів ліцензії) в проекті документа не можуть бути визнані об'єктивними. При цьому державним банкам надаються переваги порівняно з іншими ліцензіатами (здобувачами ліцензії) в отриманні ліцензії на проведення господарської діяльності з випуску та проведення лотерей, що може мати негативний вплив на стан конкуренції на ринку. Аналогічні критерії до операторів державних лотерей встановлено в Законі України «Про державні лотереї в Україні».

Крім того було зазначено надходження численних звернень щодо можливої монополізації лотерейного ринку. У зв'язку з цим АМКУ пропонує направляти йому інформацію, яка може бути використана під час проведення такого дослідження, якщо вона наявна у суб'єктів господарювання (контакти вказані на сайті АМКУ), до 17.07.2017. Вся отримана інформація буде опрацьована, перевірена та за доцільності врахована при визначенні заходів, необхідних до вжиття за результатами дослідження.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини