Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Охоронні документи у сфері інтелектуальної власності видаватимуться Мінекономрозвитку

12 травня 2017, 09:02
285
0
Реклама

Прес-служба Мінекономрозвитку повідомила, що 11 травня Уряд передав Міністерству функції Державної служби інтелектуальної власності України щодо реалізації державної політики у сфері інтелектуальної власності. Відповідні функції включають видачу всіх охоронних документів (патентів, свідоцтв) у сфері інтелектуальної власності.

Повідомляється, що рішення Уряду є черговим кроком до створення Національного органу інтелектуальної власності згідно з Планом пріоритетних дій Уряду на 2017 рік та Концепцією реформування державної системи правової охорони інтелектуальної власності в Україні.

Як зазначив перший Віце-прем'єр-міністр України - Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів, реформа у сфері інтелектуальної власності є надзвичайно важливою для покращення інвестклімату України, розвитку інновацій та створення новітніх рішень. Однак важливо, щоб зміни та передання функцій відбувалися поступово, без ризиків для функціонування системи.

Постанова Уряду про передачу функцій Державної служби інтелектуальної власності України Мінекономрозвитку набуде чинності з дня її офіційного опублікування.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини