Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Буде впроваджено IT-контроль ввезення книговидавничої продукції

27 квітня 2017, 12:07
174
0
Реклама

Прес-служба ДФС повідомила про розробку та майбутній запуск спеціального програмно-інформаційного комплексу для забезпечення взаємодії з Держкомтелерадіо під час здійснення контролю за ввезенням видавничої продукції.

За словами директора Департаменту інформаційних технологій ДФС Олександра Івашковича, видачу дозволу на ввезення видавничої продукції або відмову в його видачі здійснюватиме Держкомтелерадіо. Згідно з Порядком, затвердженим постановою Уряду № 262 від 05.04.2017, для отримання дозволу на ввезення видавничої продукції з Росії й окупованої території України суб'єкти господарювання мають подати заяву і відповідний пакет документів, що розглядатимуться Держкомтелерадіо.

«Департаментом IТ ДФС завершено розробку другої черги програмного забезпечення Єдиного вікна, яке реалізує можливість внесення посадовими особами контролюючих органів відомостей про дозвільні документи. На початку квітня 2017 року у фіскальній службі було проведено навчання адміністраторів Держкомтелерадіо, які будуть відповідальні за надання доступу користувачам цього комітету до програмно-інформаційного комплексу», - підкреслив Олександр Івашкович.

Також у ДФС нагадали, що перша черга Єдиного вікна, яка автоматизує взаємодію контролюючих органів і митниці ДФС, запрацювала з 1 серпня 2016 року.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини