Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Блокада непідконтрольних територій Донбасу в силі

16 березня 2017, 16:29
183
0
Реклама

Президент Петро Порошенко підписав Указ № 62 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 15 березня 2017 року «Про невідкладні додаткові заходи із протидії гібридним загрозам національній безпеці України», яким відповідно до статті 107 Конституції ввів у дію рішення РНБО.

Рішення, серед іншого, передбачає тимчасове, до реалізації пунктів 1 і 2 Мінського «Комплексу заходів» від 12 лютого 2015 року, а також до повернення захоплених підприємств до функціонування відповідно до законодавства України, припинення переміщення вантажів через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей. У зв'язку з цим Кабмін має невідкладно вжити заходів щодо припинення переміщення вантажів через лінію зіткнення в межах зазначених областей, крім вантажів, що мають гуманітарний характер, надаються українськими та міжнародними гуманітарними організаціями.

У свою чергу, на МВС, Нацполіцію, Нацгвардію, ДФС за участю СБУ покладається забезпечення виконання цього рішення шляхом, серед іншого, припинення переміщення вантажів через лінію зіткнення в межах Донецької та Луганської областей шляхами залізничного й автомобільного сполучення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини