Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Довідки про працівників з інвалідністю: нова процедура

20 лютого 2017, 14:55
178
0
Реклама

Наказом Мінсоцполітики від 28.12.2016 № 1622 був затверджений новий Порядок видачі довідки про чисельність працюючих осіб з інвалідністю. Цей нормативно-правовий акт був прийнятий згідно із Законом «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» і він замінить попередню редакцію такого Порядку.

Порядок регулює видачу відділеннями Фонду соціального захисту інвалідів довідок про чисельність працюючих осіб з інвалідністю, які мають основне місце роботи на підприємстві, установі, організації, у тому числі підприємстві, організації громадської організації інвалідів, їх відокремлених підрозділах, а також у фізичних осіб, які використовують найману працю, виходячи з середньооблікової чисельності штатних працівників облікового складу.

Серед положень нового Порядку - закритий перелік підстав для відмови у видачі довідки. До причин для відмови віднесено подання підприємством, організацією документів не в повному обсязі, оформлення документів неналежним чином, виявлення недостовірних даних у поданих підприємством, організацією документах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини