Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ділову деревину не зможуть вивозити

12 січня 2017, 14:30
207
0
Реклама

Дрова тепер можуть бути не довше ніж два метри. Держлісагентство унеможливило експорт ділової деревини під виглядом дров. Своїм наказом відомство зобов'язує керівників держпідприємств, які належать до сфери управління Держлісагентства, під час поставок за межі митної території України паливних дров обмежити їх довжину двома метрами.

«Підписаний мною наказ унеможливить вивезення з України ділової деревини під видом паливних дров», - повідомила т. в. о. Голови Державного агентства лісових ресурсів Христина Юшкевич.

Також вона зазначила, що про введення відповідних норм будуть поінформовані і органи митного контролю. Христина Юшкевич закликала інших постійних лісокористувачів також ввести аналогічну норму та обмежити довжину дров під час експорту двома метрами.

Нагадаємо, що Законом України «Про особливості державного регулювання діяльності суб'єктів підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією та експортом лісоматеріалів» з 1 січня 2017 року введена повна заборона, строком на 10 років, експорту лісоматеріалів у необробленому вигляді.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини