Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Починає роботу Комісія,

16 листопада 2016, 09:02
180
0
Реклама

З 15 листопада в Україні починає роботу Центральна комісія Українського державного фонду підтримки фермерських господарств із надання фінансової підтримки фермерським господарствам. Засідання комісії проводитиметься в режимі реального часу.

За словами заступника Міністра аграрної політики та продовольства Олени Ковальової, всього з держбюджету виділено 15,8 млн грн, а заявок від фермерських господарств подано на загальну суму 54 млн грн. Практично в усіх областях України відбулися засідання регіональних комісій, сформовано реєстри фермерських господарств, що претендують на отримання фінансової підтримки. Переможців визначатимуть на конкурсному відборі. Встановлено такі пріоритети при визначенні переможців конкурсного відбору: членство в сільгоспкооперативі, вирощування та розведення великої рогатої худоби, обробка земельних ділянок площею не більше 500 га, закладення молодих плодово-ягідних і виноградних насаджень, перехід до виробництва органічної продукції.

Гранична сума безвідсоткового кредиту, який проходитиме через Фонд, для одного господарства становить 500 тис. грн. Очікується, що до середини грудня всі кошти буде надіслано до регіонів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини