Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інвестиції в енергоефективність:

9 листопада 2016, 09:02
207
0
Реклама

В Україні запрацювала Інтерактивна карта проектів з енергоефективності та відновлюваної енергетики. Вона розроблена Держенергоефективності, Всеукраїнською агенцією інвестицій та сталого розвитку за підтримки проекту «Створення енергетичних агентств».

Така розробка потрібна, щоб забезпечити комунікацію між ініціаторами енергоефективних проектів та інвесторами з метою сприяння залучення інвестицій до цієї сфери. За словами радника Президента Наталії Бойко, карта є готовим продуктом і може стати коротким містком для того, щоб інвестори та ініціатори проектів знаходили одне одного.

«Держенергоефективності закликає представників бізнесу розміщувати на карті потенційні проекти, які потребують інвестицій. Таким чином, інвестор зможе у вільному доступі побачити проекти з готовим техніко-економічним обґрунтуванням та бізнес-ідеями», - наголошує Голова Держенергоефективності Сергій Савчук. На карті будуть як уже реалізовані, так і потенційні проекти, які потребують фінансування за ЕСКО-механізмом або в рамках державно-приватного партнерства.

Карту розміщено на сайті www.uamap.org.ua. Користувачі можуть зареєструватися на сайті та розмістити свій проект.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини