Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Yuzgas B.V. не допустили

3 листопада 2016, 09:00
184
0
Реклама

Кабінет Міністрів відмовив нідерландській компанії «Yuzgas B.V.» в участі в проекті з розробки Юзівської площі. Рішення прийнято на засіданні Уряду.

«Підтримати пропозицію Міністра енергетики та вугільної промисловості щодо відмови ТОВ «Надра Юзівська» у відступленні права та обов'язків, визначених угодою про розподіл вуглеводнів, які видобуваються в межах ділянки Юзівська, доручивши Міненерго спільно з Кабміном в одноденний строк дати ТОВ «Надра Юзівська» та компанії «Yuzgas B.V.» відмову з відповідним обґрунтуванням», - зачитав рішення Уряду Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

Раніше Окружний адмінсуд Києва як забезпечувальний захід за позовом однієї з громадських організацій заборонив Кабміну приймати рішення щодо відступлення частки в проекті з розробки Юзівської площі на користь Yuzgaz B.V.

Компанія «Yuzgas B.V.» стала переможцем конкурсу із залучення інвестора для розробки Юзівської площі наприкінці 2015 року. Компанія була зареєстрована в Нідерландах напередодні конкурсу і, відповідно, не має реалізованих проектів у сфері видобутку вуглеводнів. Її засновником є інвестиційний фонд Emerstone Energy, що входить в Emerstone Capital Partners бізнесмена Ярослава Кінаха.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини