Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні може з'явитися

10 жовтня 2016, 09:03
158
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Верховна Рада прийняла за основу законопроекти щодо створення Державного дорожнього фонду, які були ініційовані Мінінфраструктури.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Йдеться про законопроекти № 4014а «Про внесення змін до Закону України «Про джерела фінансування дорожнього господарства України» щодо удосконалення механізму фінансування дорожньої галузі» та № 4015а «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо удосконалення механізму фінансування дорожньої галузі».

Міністр інфраструктури Володимир Омелян зазначив, що Дорожній фонд стане ефективним інструментом для системного вирішення проблем з дорогами в Україні: «Мені приємно, що ідею створення Дорожнього фонду гаряче підтримав і попередній Прем'єр-міністр України А. Яценюк, і нинішній очільник Уряду В. Гройсман. Сьогоднішнє голосування є сигнальним. Остаточне рішення буде прийнято Парламентом під час розгляду великого пакета законодавства, який ми внесли до Верховної Ради. Сподіваюсь, з 1 січня 2017 року в Україні працюватиме та система, про яку ми мріяли, а не ручне управління коштами на ремонт доріг, як це є зараз».

ПРОТЕ:

Дуже вірогідно, що система запрацює все-таки пізніше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини