Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підписано Закон

5 жовтня 2016, 09:01
176
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Президент підписав Закон «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо зарахування окремих адміністративних зборів до місцевих бюджетів» (законопроект № 4386-д).

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Законом передбачено, що в доходи загального фонду бюджетів об'єднаних територіальних громад зараховуватимуться окремі види плати за надання адмінпослуг. Зокрема, йдеться про адміністративний збір за держреєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень; адміністративний збір за проведення держреєстрації юросіб, ФОП і громадських формувань; плату за скорочення строків надання послуг у сфері держреєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень та держреєстрацію юросіб, ФОП і громадських формувань, а також плату за надання інших платних послуг, пов'язаних з такою держреєстрацією.

До місцевих бюджетів за місцем надання послуг також зараховуватиметься адміністративний збір за проведення держреєстрації юросіб, ФОП і громадських формувань, що здійснюється виконавчими органами сільських, селищних, міських (міст районного значення) рад.

Закон набирає чинності з дня, що настає за днем його офіційного опублікування.

ПРОТЕ:

Фактично запрацює він лише в 2017 році, оскільки за місяці, що залишилися, навряд чи буде внесено всі необхідні зміни до бюджетів усіх рівнів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини