Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Розширено перелік

4 жовтня 2016, 09:02
203
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Посольство України в Республіці Індонезія спільно з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів провело роботу щодо розширення переліку сільськогосподарських товарів, які дозволені до експорту з України в Індонезію.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Зокрема, до дозволених раніше (пшениці та яблук) було додано 14 типів свіжих ягід, овочів, фруктів, зернових та бобових культур, а також продукцію борошномельно-круп'яної промисловості: цибуля, часник, черешня, картопля, морква, кукурудза, кукурудзяне борошно, ячмінь, овес, жито, житнє борошно, сорго, соя та горох.

Для експорту до Індонезії зазначених типів продукції походженням з України обов'язковим є отримання Сертифіката про аналіз (Certificate of Analysis), який видається сертифікованим індонезійською стороною органом - Одеською прикордонною державною контрольно-токсикологічною лабораторією, із зазначенням граничних показників вмісту пестицидів, мікотоксинів, важких металів та бактерій для кожного типу продукції.

ПРОТЕ:

Будемо сподіватися, що подібна робота продовжиться, і до переліку війдуть й продукти з більшою глибиною переробки та додатковою вартістю.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини