Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Неплатоспроможні банки

8 вересня 2016, 09:05
183
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб та громадська організація «Трансперенсі Інтернешнл Україна» підписали офіційний договір про взаємодію в пілотному проекті з продажу активів неплатоспроможних банків «ProZorro.Продажі». Також підписано Регламент роботи нової електронної торгової системи.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Громадська організація «Трансперенсі Інтернешнл Україна» в рамках реалізації пілотного проекту забезпечує створення та функціонування електронної системи торгів, яка будуються на принципах електронної системи публічних закупівель ProZorro, а також здійснює повноваження її адміністратора. Ще одним обов'язком громадської організації «Трансперенсі Інтернешнл Україна» стане забезпечення збереження та цілісності даних, внесених до центральної бази даних системи.

Уже до початку жовтня 2016 року громадська організація «Трансперенсі Інтернешнл Україна» повинна підготувати та передати на узгодження Фонду проекти технічних вимог та технічного завдання до нової системи торгів. Прогнозними параметрами продуктивності нової електронної системи передбачається можливість одночасного проведення 20 аукціонів на годину та до 200 аукціонів на добу.

ПРОТЕ:

Варто звернути увагу, що фактично саме громадська організація отримає відомості про всі предмети торгів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини