Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На ринках наведуть лад

2 вересня 2016, 09:00
165
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики депутати погодили проект рішення «Про затвердження Правил торгівлі на ринках в місті Києві».

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Згідно з проектом територія ринку повинна мати відокремлену і відгороджену від проїжджої частини, житлового та комунального секторів земельну ділянку. Серед обов'язкових вимог - безпечні входи і виходи, штучне освітлення території ринку, телефонний зв'язок, електро-, водопостачання та водовідведення, туалет, обладнані місця для сміття.

На території ринку, де реалізується продукція рослинного і тваринного походження, повинні бути обладнані спеціалізовані зони з продажу окремих видів продукції.

Адміністрація ринку повинна буде забезпечувати централізоване прання санітарного та спеціального одягу, миття, дезинфекцію торгового інвентаря, обладнання, засобів вимірювальної техніки, які надаються продавцям.

ПРОТЕ:

Відповідний проект рішення ще повинні затвердити постійні комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, а також з питань ЖКГ та ПЕК.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини