Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керування повітряним рухом

30 серпня 2016, 09:00
370
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Заступник Міністра інфраструктури України - керівник апарату Дмитро Роменський взяв участь у відкритті центру керування повітряним рухом у Львові.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Центр охоплює вісім областей України: Закарпатську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Хмельницьку, Тернопільську, Рівненську, Волинську та Львівську. Діапазон висот обслуговування повітряного руху - від землі до 20100 м. У зоні відповідальності розташовано аеродроми: «Рівне», «Івано-Франківськ», «Тернопіль», «Ужгород», «Чернівці» та «Львів». Особливістю обслуговування повітряного руху в цій зоні відповідальності є найбільша кількість країн-сусідів, з диспетчерськими центрами яких взаємодіє Львівський районний диспетчерський центр при обслуговуванні повітряного руху - це Білорусь, Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія та Молдова.

Функціонування нового Львівського центру керування повітряним рухом сприятиме поліпшенню якості обслуговування повітряного руху, підвищенню безпеки польотів та пропускної спроможності повітряного простору в Львівському районі польотної інформації, а також подальшому розвитку цивільно-військової координації в рамках Об'єднаної цивільно-військової системи організації повітряного руху України.

ПРОТЕ:

Початок роботи нового центру слід враховувати під час планування польотів.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини