Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Реформа промисловості

30 серпня 2016, 09:04
215
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Для розробки плану реформ вітчизняної промисловості Мінекономрозвитку створює робочу групу, до якої увійдуть експерти Федерації роботодавців України.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

План модернізації України було розроблено в 2014 році з ініціативи Федерації роботодавців за участі профспілок, провідних українських й іноземних науковців та експертів. Цей документ був презентований міжнародній бізнес-спільноті на форумі в Австрії та високо оцінений фахівцями як найефективніший інструмент відродження української економіки.

Реалізація цього плану могла б залучити в Україну близько 300 мільярдів доларів інвестицій, відповідно, з'явилися б нові робочі місця, зарплати могли б вирости до півтисячі євро. Наразі до програми дій влади потрапили лише окремі пункти Плану, які пов'язані з конкретними галузями. Під час церемонії підписання 23 серпня 2016 року тристоронньої Генеральної угоди План модернізації був презентований Прем'єр-міністру Володимиру Гройсману, який запропонував створити посаду заступника Міністра економіки з питань промисловості.

ПРОТЕ:

Навряд чи робоча група зможе підготувати комплексні пропозиції вже найближчим часом. Тому слід очікувати лише точкові новації, після оприлюднення яких тільки почнеться довгий шлях їх затвердження.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини