Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові правила прокладення кабелю

17 серпня 2016, 09:04
241
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, рішенням від 12 липня 2016 року № 359 затвердила нову редакцію Правил надання в користування кабельної каналізації електрозв'язку.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

Тепер кабельну каналізацію електрозв'язку (ККЕ) може бути надано в користування операторам, провайдерам телекомунікацій та іншим суб'єктам господарювання для власних потреб або надання телекомунікаційних послуг на підставі запиту, який подається постачальнику. В запиті, крім своїх реквізитів, замовник повинен зазначити ділянки ККЕ, на яких планується прокладення кабелів. Запит подається виключно для прокладення одного кабелю на одній ділянці ККЕ.
Зі свого боку, постачальник повинен надати документи, що підтверджують право власності або володіння ККЕ. Протягом 5 робочих днів постачальник перевіряє повноту наданої в запиті інформації без справляння за це плати. В разі відсутності недоліків протягом 10 робочих днів з дати подання замовником запиту постачальник надсилає письмове повідомлення замовнику та одночасно виставляє рахунок на оплату послуги.

ПРОТЕ:

За відсутності вільної місткості ККЕ постачальник зобов'язаний запропонувати альтернативну пропозицію на базі своїх ресурсів або розширення існуючої ККЕ на замовленому напрямі в строк не більше ніж один рік за рахунок постачальника. В разі відсутності альтернативної пропозиції ТУ для розробки проекту прокладення кабелю на цій ділянці видаються замовнику в строк, що не перевищує одного місяця після завершення відповідних робіт.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини