Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Банківська криза

11 серпня 2016, 09:00
162
0
Реклама

ПРАВОВА ПОДІЯ:

Українські банкіри об'єдналися в Громадський союз «Асоціація захисту банків» для того, щоб спільними зусиллями напрацювати альтернативний план виходу з кризи для банківського сектору.

ВПЛИВ НА БІЗНЕС:

«Ми бачимо для себе 2 виклики сьогодні. З одного боку, нам необхідно зупинити руйнівний тиск державних органів на банківську систему України, - заявила президент Асоціації захисту банків Катерина Назимко, - з іншого боку, нам необхідно розробити план виведення банківського сектору з кризи. Банківський сектор повинен розвиватися, він повинен стати імпульсом до розвитку економіки».

Асоціація захисту банків має намір займатися аналізом розвитку банківської системи в Україні, захистом інтересів банків та їх клієнтів у законодавчих і виконавчих органах влади, проведенням круглих столів, семінарів, конференцій, присвячених проблемам банківської діяльності та взаємин з державними органами.

ПРОТЕ:

Фактично йдеться про створення ще однієї громадської організації на додаток до існуючих: Незалежної асоціації банків України, Асоціації українських банків, Українського кредитно-банківського союзу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини